Schiller Theater
Place Royale

Minrebroederstraat 11
3512 GS UTRECHT
T 030 23 19 380Rolstoel

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
 

Wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd?
  vorige paginavorige pagina
   
vrijdag 13 januari 2023  
   
Roel C. Verburg
Rock en Roll
 
Liedjes in de traditie van Hans Dorrestijn, met de muzikale kwaliteit van Spinvis. Zo laat een voorstelling van Roel C. Verburg zich het beste omschrijven. 
 
Echte rocksterren spelen in uitverkochte voetbalstadions, vliegen met hun eigen privéjet, verblijven in luxe hotelkamers en drinken daar in het bubbelbad dan dure champagne met hun groupies. Roel C. Verburg daarentegen speelt doorgaans in kleine zaaltjes, heeft al jarenlang dezelfde vriendin en drinkt na een optreden vaak een goedkoop blikje bier in de trein naar huis.
 
In zijn derde theatershow Rock & Roll brengt hij, behalve nog meer nieuwe grappige liedjes, ook verhalen uit de rockgeschiedenis en vergelijkt die met zijn eigen leven ‘on the road’. Beduidend minder sensationeel, maar nog steeds Rock-’n-Roll...
 
ZET OP WENSENLIJST
 
Roel C. Verburg is inmiddels vaste bespeler van het Comedy Café in Amsterdam en op tv was hij eerder te zien in Tatatataal, Kopspijkers, Comedy Explosion en Padoem Patsss. Daarnaast speelde hij ook op festivals als Concert At The Sea, Lowlands en de Zwarte Cross.
   
Prijs € 22:00
   
Gereduceerde prijs € 18,00 voor leden/studenten/65+/U-pas/Vrienden
   
Aanvang 20.30 uur
   
Einde 22.30 uur