Schiller Theater
Place Royale

Minrebroederstraat 11
3512 GS UTRECHT
T 030 23 19 380Rolstoel

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
 

Wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd?
  vorige paginavorige pagina
   
zondag 6 oktober 2019  
   
Iris Muller zang en voordracht, m.m.v.: Hristo Petrov- piano en het strijkkwartet van het Utrechts Conservatorium
Let op! Meditatief concert o.l.v. sing and songwriter Iris Muller.
 
Met de ziel gemaakt- Iris Muller Iris Muller is geboren en getogen in Utrecht. Al voordat zij sprak, zong zij haar eerste liedjes. Echter, lange tijd heeft zij zichzelf niet als zangeres beschouwd en hield ze haar muziek voornamelijk voor zichzelf. Buiten Nederland lukte het haar makkelijker om zichzelf te tonen en zo kwam het dat ze in Colombia -waar ze vijf jaar gewoond heeft- ontdekt werd en een platencontract tekende in Amerika met een grammy-award winnende producer. Haar leven nam een nieuwe wending en nu speelt ze haar nooit eerder vertoonde muziek in het Schiller theater in Utrecht.
Het nieuwe album van Iris is een weerspiegeling van haar zoektocht naar betekenisgeving in het leven. Wie ben je? Waar beweeg je naartoe? En hoe staat dat in verbinding met de wereld om je heen?
Gevoelig, betastend, bezielend en ontdekkend neemt Iris je mee in haar persoonlijke reis die wellicht ook lijkt op die van jou. Een reis terug naar binnen, een reis terug naar ons Zelf.
Begeleid door de befaamde pianist Hristo Petrov en het strijkkwartet van het Utrechts conservatorium, geeft Iris haar ziel bloot in een muzikale ervaring die op sommige momenten meer weg heeft van een meditatie dan een concert. Spiritueel en toch ook heel gewoon.
   
Prijs € 18,00
   
Gereduceerde prijs € 16,00 voor leden/studenten/65+/U-pas/Vrienden
   
Aanvang 15:00 uur
   
Einde 16:30 uur