Schiller Theater
Place Royale

Minrebroederstraat 11
3512 GS UTRECHT
T 030 23 19 380Rolstoel

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
 

Wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd?
  vorige paginavorige pagina
   
zaterdag 30 november 2019  
   
Madelijne Kool (let op ! Deze voorstelling is op Zaterdag 30 november)
HAHA Handleiding Fijne feestdagen
 
Uniek nieuwerwets gezellig kerstcabaret! Hahahaleluja! De één is er dol op, de ander heeft een kerstkransfobie, hoe dan ook… we kunnen er niet omheen: Kerst! Zeg nou eerlijk, een stressvrije Kerst… zou dat niet heerlijk zijn?! Cabaretière Madelijne Kool zorgt ervoor dat je dit jaar met een vette glimlach de feestdagen door komt. Wat doen we met de schoonfamilie? Gaan we gourmetten of kalkoenen? Wel of geen piek? Hoe vertel je een kerstverhaal zonder dat je zelf in slaap valt? Hoe klinkt ‘O Denneboom’ met een volle zaal? Alle clichés en kersttradities komen voorbij in deze muzikale cabaretvoorstelling. Met medewerking van practical joke koning/schrijver Maikel Steur en muzikale begeleiding van o.a. Nicolaas Duin.

Over Madelijne Kool Kool op het podium is beschouwend, energiek en altijd zoekend naar de grap en tragiek in de dagelijkse dingen. Dat doet ze met gezond pragmatisme om de complexiteit van het bestaan wat te verlichten op een manier die je laat lachen, die verrast, spiegelt en ontroert. Daarnaast zingt ze de sterren van de hemel.

Kool studeerde politicologie en communicatiewetenschappen. Ze won als reclamemaker o.a. diverse Effies en schreef liedjes voor Disney, ‘het Kleine Grote Geluk Boek’ en Robin’s Wonderlijke Reis naar Love Station 22’. In 2013 maakte ze met cabaretier Richard Kemper haar eerste programma en een jaar later met John Ewbank haar eerste single. In 2017 kwam haar album ‘Kool komt Binnen’ uit.
   
Prijs € 18,00
   
Gereduceerde prijs € 16,00 voor leden/studenten/65+/U-pas/Vrienden
   
Aanvang 20.30 uur
   
Einde 22:00 uur